Over Ons

Mij even voorstellen :
Mijn naam is Lieve Noë. Ik kom uit de verkoopsector. Toen ik in december 2005, de kans kreeg om een toeristische trein over te nemen nam ik die gelegenheid met beide handen aan. Ik ben een eenmanszaak gestart onder de naam ‘Pajero-Trein’ met rondritten en uitstappen voor groeperingen. Al snel zag ik dat er interesse kwam uit de hoek van de Rust en Verzorgingscentra. Daarom de eerste investering, om personen met een vaste rolwagen te laten meereizen.
Doorgeen de tijd zijn de kleuren van wit/blauw veranderd naar grijs/bordeaux en recent naar groen/geel. In deze periode is ook de naam veranderd naar      'Het Treintje’.

Mijn drijfveer : verschillende redenen : eerst en vooral, ik rij heel, heel graag met de auto. Ook het sociale aspect speelt een rol, namelijk veel in contact komen met mensen. Ik doen ook graag kennis op over streken, dorpen en steden, die ik graag deel met de mensen. Ook mijn creativiteit kan ik er in kwijt, want bij jubileums, huwelijken communies en verjaardagen kan ik de trein versieren. En tijdens de vele jaren zijn ook mijn vele reizigers mijn drijfveer geworden, want heel veel groepen komen ieder jaar terug.